Přejít na produktové menu

O nás

"Každý příběh našeho zákazníka, každé opravené auto nebo znovu použitý díl, který se nemusí likvidovat a vyrábět znovu - to je pro nás vždycky malý důvod k radosti. V tom, co děláme, vidím smysl. A i po 20 letech mě to pořád baví."

 

Petr Nemrava

zakladatel a majitel Autodíly Vojkov

 

 

Postaveno na slušnosti

Své pevné místo na českém trhu budujeme už od roku 2001, zakládáme si na férovém přístupu a na slušnosti. Máme auta i lidi kolem nich opravdu rádi a chceme, aby od nás každý odcházel přesně s tím dílem, který na opravu auta potřebuje - ať už použitým, nebo novým. 

 

Skvěle seřízená logistika & e-shop

Proto jsme vybudovali unikátní systém vnitřní logistiky, ve kterém má každý nový i použitý díl svou kartu, místo ve skladu a stránku v e-shopu. Vše přehledné a dohledatelné pro snadné porovnání a rozhodnutí. 

 

Ručíme za kvalitu

Oproti jiným prodejcům nebo soukromé inzerci náhradních dílů ručíme za kvalitu toho, co prodáváme. Nenabídli bychom k prodeji nic, co bychom si sami s klidným svědomím nenamontovali do auta. Když zjistíte, že jste u nás při výběru sáhli vedle a díl nepasuje, máte se kam obrátit.

 

 

Velký výběr

Náš e-shop má přes 50 000 položek. Dříve jsme se specializovali na díly pro Fiat, Citroen, Peugeot a Renault, postupně ale rozšiřujeme sortiment na všechny běžné značky českých silnic. Zdrojem použitých dílů je naše sesterská firma Likvidace Vojkov, která se specializuje na ekologickou likvidaci vozidel. 

 

Rádi se s Vámi setkáme v našem areálu Autocentrum Vojkov nedaleko Říčan u Prahy.

 

Tehovec 25162

K Nemocnici 50


Novinka
Uložte si vůz do své garáže!
Více informací